Logo Loading
    • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Βούτυρο καριτέ ακατέργαστο

5,50 τιμή με 24% ΦΠΑ

Το βούτυρο Καριτέ (shea butter) έχει άριστες θρεπτικές και καλλυντικές ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για τις αντηλιακές, ενυδατικές, μαλακτικές, αναπλαστικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες, αλλά και μόνο σε δέρμα, μαλλιά και νύχια. Σε θερμοκρασία δωματίου παγώνει, αλλά με το που πάρετε μία μικρή ποσότητα στα χέρια σας, έρχεται στην επιθυμητή μορφή ελαίου.

Συσκευασία : 100 gr

Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: eco000001 Κατηγορίες: , , , ,
Share:

Το βούτυρο καριτέ ή αλλιώς shea butter, αποτελεί την πιο φυσική επιλογή για την φροντίδα προώπου, σώματος αλλά και των μαλλιών σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ενυδατικά προϊόντα για ακόμη περισσότερη ενυδάτωση, αλλά και ως βάση για να φτιάξετε ένα ενυδατικό για πρόσωπο, σώμα ή χείλη. Έχει αντιηλιακές ιδιότητες και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Κάποιοι από τους τρόπους που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είναι οι εξής :

  • κρέμα νυχτός για πολύ βαθιά ενυδάτωση σε ξηρό δέρμα
  • βάλσαμο για τα χείλη για ενυδάτωση, ακόμα και πριν το μακιγιάζ
  • στις άκρες των μαλλιών για ενυδάτωση αλλά και βοήθεια κατά της ψαλίδας
  • σε νύχια και πιτσάκια για πιο υγιή και λαμπερά νύχια
  • σε φρύδια για καλό σχηματισμό και διατήρηση όλη την διάρκεια της ημέρας
  • σαν αντιηλιακό έναντι στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου
  • για μασάζ σε όλο το σώμα
  • για την ενυδάτωση σε σκασμένα πόδια
  • μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση
  • σε ούλες και καψίματα για γρήγορη επούλωση
  • σε δέρμα μωρού για έξτρα απαλότητα

 

 

Μάρκα

Melimpampa