Logo Loading
    • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Φυσικό λάδι καρύδας

5,50 τιμή με 24% ΦΠΑ

Ακατέργαστο λάδι καρύδας για καλλυντική χρήση.

Σε γυάλινη συσκευασία, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αφού τελειώσει το προϊόν.

Συσκευασία 100ml

Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Κωδικός προϊόντος: coconutoil Κατηγορίες: , , , , ,
Share:

Το λάδι καρύδας μετατρέπεται σε βούτυρο στις κρύες θερμοκρασίες.
Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικό ενυδατικό, αντιγηραντικό και μαλακτικό για το δέρμα, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, ενδείκνυται για την περιποίηση των μαλλιών και μπορεί να προστεθεί σε όλα τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος.
Το λάδι καρύδας περιέχει πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

Μάρκα

Melimpampa